Blauwe Vlag

Blauwe Vlag voor WSV de Kogge uit Tholen


Scheveningen –18 mei. De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 183 Blauwe Vlaggen toegekend, 122 jachthavens en 61 stranden. WSV de Kogge uit Tholen ontving dit keurmerk voor de eerste keer op 18 mei 2017 tijdens de Jaarlijkse Blauwe Vlag Ceremonie op de Pier en jachthaven in Scheveningen.

20170519_102636               20170519_103046              20170529_163711     

We zijn erg trots op de Blauwe Vlag. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in veiligheid, milieu en duurzaamheid en we gaan daar natuurlijk mee door! De criteria van de Blauwe Vlag vormt daarbij een goed instrumentarium. Het toekennen van de Blauwe Vlag is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze jachthaven.

Kijk en luister naar Omroep Zeeland over de Blauwe Vlag van WSV de Kogge.

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. De Blauwe Vlag is internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor veilige en schone jachthavens. Hiermee kunnen wij aan iedereen laten zien dat wij als jachthaven voldoen aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld.  Wilt u hierover meer weten, bezoek dan de website van de Blauwe Vlag.

Bent u enthousiast en vindt u veiligheid, het milieu en schoon water belangrijk? Voor schippers en booteigenaren is er ook een keurmerk: het Blauwe Vaantje. Hier leest u er meer over!

castricum100vlaggen