Aanloop tot Tholen

Welkom bij WSV de Kogge 

Onze jachthaven is bereikbaar via het Schelde-Rijnkanaal (hoogte beperkt tot 9 meter) of vanaf de Oosterschelde via de Bergse Diepsluis (LxBxD=34x6x2mtr).
  aanloop1     Tholen-haven-binnenvaart     Tholen-haven

Om u niet teleur te stellen kunt u uw komst van te voren melden bij de havenmeester. U hoort dan ook direct alle bijzonderheden. Bij aankomst kunt u afmeren in een passende box met een groen vierkant bordje. Indien er geen vrije box beschikbaar is, kunt u na overleg met de havenmeester afmeren aan de houten steiger in de stadshaven. Schepen langer dan 13 meter kunnen direct afmeren in de stadshaven. (In de stadshaven zijn er voldoende walstroom (16A) – en watervoorzieningen beschikbaar)

De verschillende steigers hebben een eigen letter; A t/m G, de steiger in de stadshaven heeft de letter P. Daarnaast zijn alle boxen genummerd. Meld bij de havenmeester uw ligplaats, met letter en boxnummer.  Zie de plattegrond hieronder. Deze opent in een nieuw tabblad en u kunt deze eventueel uitprinten. 

 

In de stadshaven in verband met de veiligheid altijd afmeren met de boeg naar buiten gericht!

                                   

 

Na het afmeren dient u zich te melden bij de havenmeester op het havenkantoor. Bij afwezigheid is de havenmeester is telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0) 653 17 11 10 of op marifoonkanaal 31. U dient voor vertrek af te rekenen. 

Zie artikel in Motorboot: artikel