Clubhuis Het Koggedek

Clubhuis het Koggedek open per 1 juni!

Eindelijk lijkt het dan nu te mogen. De Horeca mag OPEN! Op 1 juni om 12 uur openen we de deuren van het clubgebouw en is iedereen weer van harte welkom. Wel moeten we ons aan de regels houden die de overheid heeft vastgesteld.

De belangrijkste en voor iedereen inmiddels bekend: 1,5 meter afstand houden. Het terras is daarmee flink veranderd, gelukkig hebben we vergunning om het terras ook op het havenplateau te plaatsen.

Binnen moet men reserveren, dat kan telefonisch maar ook bij de voordeur. Of mail naar info@hotelzeeland.nl.

Iedereen moet aan een tafeltje zitten. Maximaal 2 personen aan een tafeltje, tenzij het 1 huishouden betreft. . Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck gedaan mbt corona.

Let op de posters met alle aanwijzingen en volg de instructies van het personeel. Met een beetje goede wil en rekening houdend met elkaar moet het toch lukken om het seizoen gezellig te beginnen. Het weer werkt in elk geval mee.

Wat er door ons verandert is zijn de prijzen. Omdat er steeds meer niet-leden komen is er een prijsverhoging doorgevoerd. Maar geen paniek, als u uw lidmaatschapspasje laat zien wordt er 10% in mindering gebracht op de rekening. Op de website vindt u de openingstijden voor de komende weken.

We hopen u allen deze zomer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Tot snel,

Paul en Henriette