De werkzaamheden aan de houten steiger zijn klaar!

De leden weten het natuurlijk allang: we hebben van de gemeente de oude steiger die tegenover de loswal ligt overgenomen. Aan de loswal ligt nu de bruine vloot en zal derhalve niet meer worden gebruikt voor onze passanten. De oude steiger moest wel geheel worden opgeknapt om te kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen. Dat is gebeurd en de passanten kunnen nu gebruikmaken van de nieuwe steiger.

Over de gehele lengte van de steiger is het loopdek vernieuwd. Er is een speciale opgang gemaakt voor passanten met een rolstoel of rollator. Er is aan de steiger dubbel wrijfhout aangebracht zodat het aanmeren en op- en afstappen veilig kan geschieden. Er zijn nieuwe walstroom- en watervoorzieningen geplaatst. Ook zijn de veiligheidsmiddelen en WiFi op de steiger aangebracht.

In het blad Motorboot is hierover een artikel verschenen welke u hier kunt lezen: artikel Motorboot

 

Het is verboden om honden hun behoefte te laten doen op de pier maar als dat per ongeluk toch gebeurt dan vragen we de eigenaars om de uitwerpselen van hun huisdier niet achter te laten op of naast het looppad van de dijk maar direct op te ruimen!