Blauwe Vlag 2018 aangevraagd

WSV de Kogge gaat continue verder met verduurzamen en verbeteren, daar gaan we in 2018 mee door.

Wij voldoen momenteel ruim aan de eisen die voor 2018 worden gesteld. Dit is getoetst en daarom is de Blauwe Vlag voor 2018 aangevraagd.

Wij kunnen dat natuurlijk allemaal niet alleen. Wij roepen alle leden op om naast Actie Schoon Schip ook steeds kritisch te kijken naar de situatie op de steigers, eigenlijk de jachthaven in zijn geheel. Praat er ook eens over met andere leden. Waarschuw hen als u iets opmerkt wat niet in orde is. Houd samen alles schoon, ook de sanitaire ruimtes, is alles veilig?, is er niets kapot?, is uw schip op de juiste manier afgemeerd?, etc.,etc.

Ziet u onvolkomenheden of heeft u ideeën: meld het aan uw bestuur!

20170518_14583120170529_163657

Scheveningen –18 mei. De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 183 Blauwe Vlaggen toegekend, 122 jachthavens en 61 stranden. WSV de Kogge uit Tholen ontving dit keurmerk voor de eerste keer op 18 mei tijdens de Jaarlijkse Blauwe Vlag Ceremonie op de Pier en jachthaven in Scheveningen.

Kijk en luister naar Omroep Zeeland over onze Blauwe Vlag!

Lees verder onder Veiligheid en milieu

castricum100vlaggen