Fijne feestdagen en een gezond 2019

Beste leden van WSV de Kogge,

Een jaar is voorbij gevlogen. We hebben allemaal kunnen genieten van een lange warme zomer. Velen van U hebben we mogen verwelkomen in Het Koggedek. Het terras zat altijd vol en er was een gezellige sfeer. We danken U dan ook hartelijk voor uw bezoek.

Met het invallen van het najaar werd het op Het Koggedek erg stil. Een clubje trouwe bezoekers hebben ons nog weten te vinden. Uit ervaring weten we dat dit clubje steeds kleiner wordt en uiteindelijk nog maar een enkele bezoeker (meestal geen lid) op zaterdag nog even de bar binnenkomt voor een drankje. In overleg met het bestuur zijn we dan ook overeengekomen om in januari en februari Het Koggedek alleen te openen voor de clubactiviteiten. Zoals bekend 12 januari de Nieuwjaarsreceptie en 15 februari de themabijeenkomst. Afhankelijk van het weer zullen we in maart of april weer openen in het weekend. We zullen U daarover berichten. Het is jammer maar helaas zien we geen andere mogelijkheid.

Mocht U nou zelf graag gebruikmaken van Het Koggedek om met een gezelschap uw verjaardag te vieren, of een feestje te organiseren, bijeenkomst van een club waar U ook lid van bent, neem dan gerust even contact op met een van ons om de mogelijkheden te bespreken.
We hopen dat we in 2019 ook weer vroeg in het voorjaar van Het Koggedek kunnen genieten en U allemaal te verwelkomen in ons clubhuis.

Graag wensen we alle leden van WSV de Kogge hele fijne feestdagen en een gezond 2019

Team Koggedek
Paul en Henriette